Ieri seara am primit un telefon disperat de la un var care are un magazin deschis de cateva luni. M-a sunat sa ma roage sa-l ajut sa gaseasca etichete pentru produsele ce vor fi puse la vanzare in magazin.
Avea urgent nevoie de aceste etichete.Varul meu a crezut ca mai are rezerve. Ieri seara a aflat ca nu e asa. Astazi urma sa puna la vanzare un nou val de produse, dar fara etichete nu era posibil acest lucru..
Stiind ca eu stau mult timp pe internet pana noaptea tarziu, varul meu m-a rugat sa-i gasesc rapid un site cu etichete de calitate la preturi foarte bune.
Imediat mi-am adus aminte ca am un prieten ce are si un magazin de cativa ani care sigur stie sa-mi zica de unde sa iau etichete de calitate. Am avut noroc ca amicul meu era online pe o retea de socializare si am putut vorbi cu el imediat dupa ce m-a sunat varul.
Acest prieten mi-a zis ca cel mai bun site din tara ce vinde etichete este SancoGrup.ro. Aceasta firma are oferte de etichete pret foarte avantajoase. El isi cumpara de multi ani de pe acest site etichetele ce are nevoie pentru produsele magazinului si e multumit de calitatea acestor etichete.
L-am sunat repede pe varul meu si i-am povestit ce mi-a spus amicul meu despre site-ul SancoGrup.ro. L-am sfatuit sa aiba incredere in ceea ce mi-a zis prietenul pentru ca il cunosc bine si stiu ca cumpara lucruri nu mai de calitate superioara fara sa arunce cu bani in stanga si in dreapta.
Azi m-a sunat varul sa ma anunte faptul ca a facut comanda de etichete pe site-ul SancoGrup.ro. Si lui site-ul i-a lasat impresia ca e o firma serioasa ce are la vanzare produse de calitate la preturi foarte bune.
Ma bucur ca l-am putut ajuta pe acest var. M-a asigurat ca a cumparat o cantitate mare de etichete sa-i ajunga un timp indelungat pentru produsele din magazinul lui. Site-ul SancoGrup.ro va fi un partener important pentru el de acum incolo.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *