Fratele meu s-a casatorit anul trecut si s-a mutat la casa impreuna cu sotia. Imediat dupa nunta si-a luat centrala pe lemne pentru sa aiba cheltuieli mari la intretinerea casei. Acum doua zile ma suna disperat sa-mi zica ca centrala s-a stricat si meseriasul care a venit s-o controleze. l-a sfatuit sa cumpere alta noua. Stiind ca eu petrec mult timp pe internet, m-a intrebat daca nu stiu o firma cu oferte centrale pe lemne bune.

7332_184_prd
A avut noroc ca m-a intrebat pentru ca chiar acum de curand un amic cu care ma impac foarte bine si-a luat si el o centrala pe lemne si a fost tare multumit ca a gasit o oferta asa buna pe un site.
L-am sunat imediat sa-mi spuna numele site-ului sa vada si fratele ofertele existente pe site. Am aflat rapid de la prietenul meu ca este vorba despre Roinstalatii.ro.
Aceasta firma ofera clientilor mai multe servicii valoroase. Platirea produselor cumparate in rate prin ehnologia Credius Invented, ce permite creditarea exclusiv online a cumparaturilor facute pe internet. O alta varianta de a plati in rate este prin Star BT prin Banca Transilvania, primele trei rate se poate plati fara dobanda. Clientii pot plati si cu cardul in show-room-ul firmei din Bucuresti. Cei de la Roinstalatii mai ofera transport gratuit cumparatorilor din capitala si Ilfov care iau produse in valoare mai mare de 700 lei.
Am mai observat la cei de la Roinstalatii ca colaboreaza cu producatori de renume, ceea ce inseamna ca e o firma serioasa, ce-i place calitatea produselor.
Fratele meu a fost de aceeasi parere cu mine. Roinstalatii este o firma cu centrale termice pe lemne de calitate superioara. Ce ne-a mai atras pe amandoi la acest site este faptul ca ai posibilitatea sa platesti in rate produsele luate fara sa mai pierzi timpul a banci pentru a-ti aproba un credit pentru bunuri personale.
Fratele n-are bani sa ia acum centrala pe lemne pe banii cash. Asa ca s-a bucurat de aceasta sansa oferita de Roinstalatii.
Sper ca de data asta sa aiba noroc sa cumpere o centrala pe lemne de calitate, sa mearga multi ani de acum incolo. Sunt convinsa ca asa va fi.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *