De ceva timp lucrez la un proiect pentru firma unde sunt angajata. Zilele trecute urma sa scot la imprimanta proiectul pentru ca colaboratorii firmei noastre sa-l studieze.
Cand am vrut sa incep listarea proiectului, eram in intarziere, cu timpul de predare a proiectului. Am planificat sa raman intr-o zi pana tarziu in noapte, sa termin listarea la imprimanta. Nici prin cap nu mi-a trecut ca toate imprimantele de la serviciu sa nu mai au toner. Am crezut ca innebunesc cand am aflat. Trebuia neaparat sa gasesc un site ce vinde toner de calitate. Am sunat un amic ce se pricepe la asa ceva. El m-a sfatuit sa iau toner refill Canon de pe site-ul Mival.ro
MIVAL GROUP ofera servicii in domeniul serviciilor de remanufacturare profesionala de cartuse cu toner si cerneala.
Aceasta firma este un furnizor important pe piata din Romania de piese de schimb si consumabile pentru domeniul IT, servicii de reciclare/remanufacturare consumabile folosite in echipamente de birou precum si asigura service echipamentelor de birou.
Am facut comanda imediat pe site. Am anuntat pe sefii mei ca proiectul nu e inca gata. Norocul meu a fost ca cei de la Mival mi-a trimis coletul repede. Am listat proiectul imediat la imprimanta si am anuntat pe colaboratorii firmei ca proiectul e gata
Mi-a placut foarte mult calitatea tonerului refill Canon. Munca mea arata foarte bine si pe hartie. Totodata acest toner nu s-a consunat foarte repede.
Mi-am notat adresa site-ului in agenda pentru a mai cumpara toner refill Canon pentru imprimantele firmei sau pentru imprimanta mea de acasa.
Sper ca proiectul sa aiba succes. Am muncit mult la el. Imi doresc sa am realizari mari in cariera.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *