Saptamana trecuta m-am intalnit cu mai multi prieteni. Mi-a fost dor sa-i vad. Ei ma invita deseori sa bem un suc impreuna, dar eu sunt foarte ocupata in ultima vremea cu ceea ce fac la serviciu. Uneori imi lipsesc foarte mult prietenii, dar dorinta de a reusi in cariera e mai mare.
La intalnire fiecare dintre noi am povestit cu ce ne mai ocupam. Un amic era suparat pentru ca agentia publicitara unde e director avea o problema pe care trebuia s-o rezolve urgent. Chiar in ziua aceea s-a stricat gravura laser cu ajutorul careia angajatii agentiei inscriptioneaza obiecte din metal, lemn, plastic utilizate la realizarea clipurilor publicitare. Am inteles ca aceasta gravura laser functioneaza similar cu o imprimanta cu jet de cerneala, jetul de cerneala fiind inlocuit cu un fascicul de lumina trimis pe material.
Cand am venit acasa de la intalnire, fratele meu era treaz. Atunci am avut ocazia sa-i povestesc despre problema prietenului meu. Fratele si-a adus aminte ca are un coleg de serviciu care a cumparat o gravura laser pentru o ruda. L-am rugat sa-l sune imediat sa-i zica de unde a luat aceasta gravura laser.
Dupa cateva minute am aflat despre site-ul www.pin.ro. Aceasta firma vinde gravatoare laser pentru diferite suprafete de lucru. Pe site se poate gasi modelul potrivit de gravator laser, tinand cont de puterea tubului laser si de standardele de transmitere a datelor, precum si de celelalte functii si caracteristici tehnice.
Firma Pin ofera materiale si echipamente de calitate la cele mai bune preturi din tara. Scopul celor de la Pin este de a promova in permanenta noi materiale, solutii, idei si echipamente pentru specificul industriei publicitare din Romania.
Amicul meu a fost tare fericit cand l-am sunat sa-i spun ca i-am gasit o firma buna de unde sa ia gravura laser pentru agentia publicitara unde lucreaza.
Ma bucur ca l-am putut ajuta, e un baiat bun. Ne intelegem perfect din copilarie.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *