Am un prieten foarte bun manager la un hotel cu pretentii din Bucuresti. Noi vorbim des pe internet, suntem ca fratii. Aseara era suparat pentru ca avea ceva probleme la hotel. Mi-a spus ca trebuie sa gaseasca alta firma ce vinde echipamente horeca de calitate. Firma care i-a furnizat pana acum aceste echipamente a dat faliment si chiar in aceasta perioada hotelul are nevoie sa cumpere echipamente horeca. Eu nu stiam nici macar ce sunt aceste echipamente din industria horeca. Amicul mi-a explicat ca termenul horeca se refera la un sector din industria hoteliera si a serviciilor alimentare, in special a unitatilor care pregatesc si servesc alimente si bauturi. Cuvantul horeca provine de la cuvintele: Hotel / Restaurant / Catering.

conti-grup-s-r-l-_5436-l
In timp ce vorbeam cu amicul meu, mi-am adus aminte ca stiu pe cineva care ar putea cunoasca vreo firma buna ce se ocupa cu vanzarea echipamentelor din industria Horeca. Anul trecut cand m-am dus la mare,am stat de cateva ori de vorba cu managerul hotelului. Cand am plecat mi-a dat numarul lui de telefon, sa-l sun daca am nevoie de ajutorul lui.
L-am sunat fara ezitare sa-l rog sa ma ajute. El mi-a dat adresa unui site ce vinde echipamente din industria Horeca de calitate. Acest site se numeste www.contigrup.ro.
Aceasta firma ofera clientilor consultanta si service pentru cele mai performante echipamente si accesorii la cele mai bune preturi. Aceasta consultanta este acordata de cand clientul decide sa cumpere produsul si dureaza pe toata perioada de functionare al echipamentul horeca achizitionat.

photo_Conti_Ipad_0

Cei de la Conti Grup ofera si solutii financiare clientilor sai. Exista trei posibilitati de a cumpara mai usor echipamente horeca: finantare in sistem leasing sau in sistem rate de pana la 1 an. Ultima varianta este posibilitatea de contractare prin inchiriere, cu drept de achizitie finala pentru client (leasing operational).
Prietenului meu i-a placut ceea ce ofera Conti Grup si nu a mai stat pe ganduri sa faca comanda de cuptoare gastronomice pentru restaurantul hotelului unde era manager.

55f7c23cc11e0_180_180

A fost multumit ca a gasit o firma care e dispusa sa ofera consultanta echipamentelor horeca cumparate de la ei pe timp indelungat si asigura service la toate produsele vandute.
Ma bucur ca am putut sa-i dau o mana de ajutor. Ii doresc sa aiba o cariera de succes. Merita pentru ca un baiat bun si un adevarat.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *