Acum doua saptamani i s-a intamplat ceva neplacut familiei mele. Ni s-a stricat centrala termica si cand am chemat un meserias s-o repare,am primt vestea ca mai luam alta noua.
Nu stiam de unde sa cumparam alta peentru ar fi una de calitate. Nu avem posibilitatea sa luam mereu centrala electrica.
Mi-am adus aminte ca am un amic care lucreaza in domeniu si care m-ar putea sa-mi dea un sfat bun. Acest prieten ca compania Berluni comercializeaza si monteaza centrale electrice. Mi-a garantat ca sunt centrale termice electrice de o buna calitate.

centrala-termica-electrica-ferroli-6-kw-leb-ts
Am urmat sfatul amicului meu si am intrat pe site-ul berluni.ro sa vad ofertele existente la centrale electrice de apartament. Am aflat ca specialistii Berluni se deplaseaza la domiciului imobilului pentru a asigura toate serviciile specializate de care aveti nevoie pentru centralele termice electrice de apartament, centralele termice murale sau orice alt echipament de incalzire cumparat de pe site. Berluni ofera gratuit serviciul de punere in functiune a centralelor termice achitizitionate.
Dupa ce am studiat si alte site-uri care vinde centrale electrice de apartament, mi-am dat seama ca cei de la Berluni o sa ma ajute sa iau centrala electrica pret foarte buna.
Am luat legatura cu ei,le-am zis ca vreau sa cumpar o centrala termica pentru apartament.. Totul s-a rezolvat foarte usor. Am fost sfatuita sa o anumita centrala. Dupa cateva zile mi-a fost livrata acasa insotita de o echipa de profesionisti care mi-a montat centala electrica in cel mai mod profesionist posibil. Apoi mi s-a dat si autorizatia de functionare a centralei.

echipa-service-centrale-termice
Toata familia a suflat usurata, ne-a fost fiarte greu sa ne descurcam fara apa calda timp cat nu am avut centrala. Am uitat acele vremuri cand aveam apa calda dpar cateva ore pe zi si incaszeam apa pentru a spala vasele sau pentru igiena proprie.
Ma rog ca aceasta centrala electrica de apartament de la Berluni sa ne tine multi ani de acum incolo. Amicul ce mi-a zis de Berluni, are centrala termica electrica de la ei de cativa ani si pana acum nu a avut nicio problema cu ea. Sper ca asa se va intampla si la noi. Tin minte ce ferica am fost atunci cand parintii mei au reusit sa instaleze prima centrala, sa avem apa calda si caldura la ce temperatura dorim noi.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *