Aseara ma plictiseam, nu aveam chef de nimic. Cand ma simt asa , intotdeauna incerc sa citesc ceva interesant. Aseara s-a evit ocazia sa mai multe despre Adrian Mazilu. Este o persoana care are o cariera de succes in Romania in tranzatiile online.
Inca din facultate Adrian Mazilu a devenit vanzator. A fost agent de vanzari intr-o societate de investitii financiare, unde trebuia sa promoveze si vanda serviciile companiei potentialilor investitori.
In doar 3 luni a ajuns sa conduca o echipa de vanzari, avansand rapid pe treapta ierarhica. In 2013, a detinut cel mai mare portofoliu de sume investite pe piata CFD-urilor in Romania. In 2014, a facut un parteneriat pe piata de capital din Romania, conducand o echipa de vanzari de aproximativ 100 de oameni. In 2015, a creat proiectului Sales Point in parteneriat cu brokerul international Trade1000. Acest proiect doreste sa modernizeze procesului de tranzactionare actual. Adrian Mazilu vrea sa dea un nou aer tranzactiilor online, sa adune la un loc timpul petrecut pentru finalizarea tranzactiilor, complexitatea procedurilor si suportul oferit de catre un broker pentru a oferi traderilor o experienta mult mai buna si mai rapida de tranzactionare.
Acest om m-a impresionat foarte tare cu realizarile pe care le are. Principiul pe care si-a construit intreaga cariera este managementul emotiilor: „ Am inteles ca daca vreau sa-mi vand produsul, va trebui sa ajung la sentimentele clientului, sa-i creez o nevoie, iar apoi sa-mi intaresc prelegerea prin argumente logice.“ – Adrian Mazilu.
Pe site-ul acestui om de afaceri sunt o multime de informatii folositoare in formarea unei cariere in domeniul financiar, dar si informatii care poate sa ne inspire sa fim o persoana mai capabila, indiferent de domeniul in care lucram.
Am ajuns la concluzia ca succesul lui Adrian Mazilu este datorat de faptul ca el comunica foarte bine cu cei din jur, isi cunoaste bine domeniu in care lucreaza. In asa fel se creaza o conexiune care duce spre succes.
Sa va dati seama cat de apreciat Adrian Mazilu in lumea afacerilor, o sa va spun ca a dat un interviu pentru renumita revista Business24.
In interviu care v-am pomenit, Adrian Mazilu ii sfatuieste tinerii vanzatori sa vada jobul lor ca pe un stil de viata. Este de parere ca si cersetorul care incearca sa te convinga de ceva este tot un vanzator. Adrian Mazilu a mai zis sa se grabeasca cei care vor o cariera in vanzari pentru ca experienta pe care o vor acumula intr-un timp foarte scurt depaseste orice alt job entry-level, rezultatele nu vor veni rapid, sa nu fie dezamagiti de refuzuri, o vanzare incepe abia atunci cand clientul nu este de acord cu vanzatorul.
Adrian Mazilu ii indeamna pe tinerii vanzatori sa citeasca carti de specialitate pentru ca ii va ajuta sa aiba o evolutie rapida in domeniul pe care si l-a ales. Pentru el lectura inseamna o conditie obligatorie pentru un tanar cu o cariera de succes.
Ador sa citesc asemenea povesti de succes a unor persoane care fac cinste Romaniei. Adrian Mazilu este inca un exemplu ca si in tara noastra se poate construi o cariera frumoasa daca ai ambitie si talent. iI doresc sa continue tot asa.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *