fb360947c7d74bab92a7a4eeeefb1c37e12f

Oricine stie ca pe internet poti gasi orice vrei.Toata lumea cunoaste faptul ca putem cumpara acum si virtual, exista o multime de site-uri de unde putem lua orice vrem noi.

Eu o sa va spun acum despre un magazin online cu  accesorii  bucatarie  unde puteti gasi la un pret convenabil o mare diversitate de accesorii de bucatarie de la producatorii cei mai renumiti de pe piata. Cand veti intra pe site in stanga o sa vedeti ca exista 15 categorii de unde puteti sa cumparati produsele de care aveti nevoie.Ele sunt: Bar, Bufet & Banqueting, Cutite, Depozitare & Transport, Echipamente de lucru, Fiskars, Gastro, KitchenAid, Librarie, Lichidari de stoc, Magazin alimentar,, Pahare, Patiserie, Pizza,, Servire, Tacamuri inox, Ustensile bucatarie.

Daca veti apasa pe una dintre aceste categori, veti descoperi ca puteti cumpara toate accesoriile ce poate exista in acea categorie, de toate tipurile care exista pe piata. De exemplu la categoria Bar, o sa gasiti dopuri de toate felurile carafe pentru sucuri, in diverse forme, shaker, spatula pentru inghetatata diverse frapiere, storcatoare de fructe etc, La magazinul alimentar o sa gasiti tavi in diverse forme care arata foarte bine. La categoria Pizza veti gasi tavi pentru copt, cutii pentru preparare, accesorii pentru servit si cutii izotermice pentru transport. La categoria gastro veti gasi numeroase articole foarte utile intr-o bucatarie cum ar fi: oale speciale, tigai, capace, caserole bain marie, cuve, pesciere etc.Alt produs util in bucatarie pe care il putetil gasi este cutter kitcheaid. Si la celalalte categorii o sa gasiti daca veti intra pe site numeroase accesorii foare interesante si utile.

Comenzile se fac usor, va faceti un cont, apoi adaugati in cos ce doriti sa cumparati. Produsele comandate se livreaza in toata tara, utilizand modalitatea si termenul de livrare alese la efectuarea comenzii.Produsele se afla in ambalajul original, sigilat, al producatorului si sunt asigurate pe tot parcursul transportului, pana la livrare.Comenzile cu valoarea totala mai mare de 500 RON (tva inclus) beneficiaza de livrare gratuita.Pentru comenzile cu valoarea totala mai mica de 500 RON (tva inclus) si care au ca modalitate de livrare, varianta „Curierat” , li se vor adauga costul de expeditie/transport.

Va doresc spor la cumparaturi!

Ramona Lengyel

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *