303000_258167124201775_3779111_n

Andreea Cristina Iosif e o fetita de 2 ani si cateva luni care a venit pe lume cu un destin greu de infruntat. La nastere a fost diagnosticata cu sindromul Down si o malforma?ie cardiac? – DSA – de 8 mm. La 5 luni a inceput sa faca convulsii si doctorii i-a mai adaugat inca o boala – epilepsia. La o tomografie s-a descoperit ca fetita are si hidrocefalie, adica este acea stare in care, din anumite cauze, recirculatia lichidului cefalorahidian este intrerupt. Cind se intimpla acest lucru, apare o acumulare de lichid la nivelul creierului.

Andreea Cristina este dezvoltata neuropsihomotorie la nivelul unui copil de 3 luni, cea ce inseamna retard sever. Din pacate la lista diagnosticcurilor descoperite s-a mai adaugat si alte boli: microcefalie, tetrapareza spastica si gastro-esofagian. Parintii fetitei sunt din comuna Gura Vitioarei din judetul Prahova, sunt oameni simplii care abia reusesc sa-si asigure traiul zilnic. Ca orice mama, Georgiana Iosif isi doreste mult sa faca cat mai multe pentru fiica ei, dar de cele mai multe ori lipsa banilor a oprit-o. Lupta pentru o viata mai buna a Andreei abia e la inceput, fetita mai are multe analize si controale medicale de realizat ca sa se stie cu precizie ce e de facut pe viitor. Se stie ca in ziua de azi nimic nu mai e gratis, analizele costa foarte mult. Pentru ca are si tetrapareza spastica, Andreea Cristina mai are nevoie si de multa gimnastica medicala pe o perioada indelugata de timp si acest tip de tratament costa mult.

Va rog frumos, cine are posibilitati sa ajute aceasta familie sa-si vada fetita ca merge pe drumul cel bun, puteti dona orice suma in conturile: cont in lei deschis la BCR, sucursala Valenii de Munte, pe numele tat?lui feti?ei, Iosif Vasile Du­mi­tru

R070RNCB0211086559530001si la BRD RO28BRDE300SV85692973000.

Pentru detalii, familia poate fi contactata la numarul de telefon 0720.016.066.

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *