Toata lumea il cunoaste pe Leu – puternic din fire, obisnuieste sa ii domine pe toti cei din jurul sau si are, in mod constant, o nevoie exagerata de a fi in centrul atentiei. Si totusi, toata lumea ii si iubeste pe nativii acestei zodii.

Asa cum leul este, mai presus de orice, regele animalelor, si nativii zodiei cu acelasi nume sunt recunoscuti – in ciuda oricaror defecte – ca fiind lideri in grupurile din care fac parte si isi primesc mereu respectul pe care si-l considera cuvenit.

Totusi, nu este usor nici sa intri in gratiile Leului, astfel ca am pregatit o lista cu 6 dintre cele mai importante lucruri pe care trebuie sa le stii despre aceasta zodie:

1. Nu suporta vulnerabilitatea

Evident, ca trasatura a lor. Asadar, Leii nu suporta sa para slabi in fata nimanui, insa ii vor vulnerabili pe cei din jur, iar asta pentru simplul fapt ca au nevoie sa poata cuceri total pe oricine si in orice fel de relatie (iubire, prietenie, intre colegi samd).

2. Isi pastreaza mandria intacta in orice conditii

Asta inseamna ca nu prea vei reusi sa afli cat de tare sufera un Leu, pentru ca nu va vrea nici in ruptul capului sa-si arate slabiciunea.

Dar mai mult decat atat, trebuie sa tii minte aceasta trasatura a lui pentru a nu incerca vreodata sa-i pui mandria la bataie in fata celorlalti. In niciun caz nu vei reusi sa castigi o astfel de lupta iar mai apoi va trebui sa suporti consecintele faptelor tale.

3. Daca ii spui sa plece, Leul o va face, insa pentru totdeauna

Nu va fi nevoie sa-l rogi de doua ori sa plece, pentru ca niciun Leu nu va accepta sa se injoseasca cu umilinte si rugaminti de a fi acceptati langa cineva.

Te va asculta numaidecat, va pleca iar apoi nu va mai exista nicio sansa sa se mai uite inapoi vreodata.

4. Propria zi de nastere este deosebit de importanta pentru orice Leu

Se pot rupe prietenii destul de solide pentru simplul motiv ca ai uitat de ziua de nastere a Leului.

Nu ignora pe niciun plan nativii din aceasta zodie, cu atat mai putin cand e vorba despre astfel de ocazii in care ei ar trebui sa fie sarbatoriti, nu uitati.

5. Cu cat ii vei spune mai mult ca nu crezi in el, cu atat mai departe va ajunge

Nimic nu este mai important pentru un Leu decat sa le demonstreze celor din jur de ce este in stare, pentru a acapara tot respectul si toata admiratia.

Asadar, indiferent de natura ei, Leii nu se vor da niciodata inapoi de la vreo provocare – chiar daca sunt, sau nu, in stare sa ii faca fata – si, culmea, au o forta interioara deosebita care ii ajuta mereu sa-si atinga si cele mai grele scopuri.

6. In interiorul lor, sunt persoane foarte sensibile

Chiar daca cei mai multi oameni care ii inconjoara nu vor afla niciodata asta, Leii sunt, in sinea lor, nu doar mandri si puternici, ci si extrem de sensibili. Doar ca nu le place sa arate asta, cum, de altfel, era de asteptat.

Totusi, daca le esti foarte apropiat si reusesti sa le castigi respectul, vei vedea ca nativii acestei zodii iti vor oferi si ocazia sa-i cunosti intru totul.

Aceste 6 lucruri sunt unele dintre cele mai importante pe care trebuie sa le cunosti despre persoanele nascute sub semnul zodiei Leu.

Trasaturile lor, insa – atat bune, cat si rele – sunt mult mai multe, iar de obicei Leii sunt persoane care nu stau foarte bine la capitolul rabdare, asa ca trebuie sa intuiesti cat mai multe despre ei, pentru ca nu vei avea foarte multe sanse de a-i castiga.

Un alt mic pont care te-ar putea ajuta sa intri pe sub pielea Leului este sa nu incerci sa-l iriti cu insistente atunci cand are o zi proasta. Eventual arunca un ochi peste horoscopul zilnic al zodiei sale si vezi daca nu cumva astrele nu ii sunt prea favorabile azi, ca sa nu risti ca acest lucru sa se intoarca impotriva ta.

Ah, si sa nu cumva sa faci greseala sa il intrebi de horoscopul lui de azi, pentru ca in niciun caz nu va recunoaste ca e guvernat de cineva sau de ceva in viata.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *