Despre aparatura laser folosita in industria publicitara, s-a scris destul de mult, in special in publicatiile si pe blogurile de specialitate din strainatate. Fiecare nou model (fie de gravator laser, fie de cutting plotter) vine cu noi trasaturi, cu imbunatatiri considerabile fata de variantele mai vechi – reuseste astfel sa impresioneze atat prin constructie, cat si prin complexitatea de care da dovada. Sa privim in randurile de mai jos ale acestui material inspre cateva modalitati prin care putem sa alegem un gravator laser profesional, potrivit nevoilor companiei noastre.

laser-engraving-spirit-gls-image

 

– Iluminarea cu leduri a spatiului de lucru faciliteaza urmarirea progresului fiecarei lucrari. Se poate observa astfel in detaliu  fiecare centimetru finisat.

– Panourile de control de tip lcd, cu un design intuitiv, sunt alt punct ce merita bifat pe aceasta lista. Plasarea tastelor intr-un mod eficient, iconurile grafice, afisajul clar – toate permit schimbarea parametrilor laser cu usurinta; mai mult de atat, utilizatorul va putea sa repete ultima lucrare (de nenumarate ori, printr-o simpla apasare de buton), sa prioritizeze sarcinile gravatorului, sa stearga din proiecte, iar lista poate continua.

– O functie de care unele gravatoare laser beneficiaza astazi este gravarea obiectelor de lungime mare, prin inlaturarea (sau plierea) usilor din fata sau din spate. Designul acestor aparate permite astfel incarcarea pieselor lungi sau extrem de lungi (din diverse materiale).

– Gravare prin tragerea manuala a ansamblului laser.  Cu ajutorul unei tehnologii cu servomotor, dar si a altor inovatii, utilizatorul poate sa profite de comoditatea acestei functii.  Sarcina lui este simplificata cu adevarat, trebuin doar sa traga cu mana respectiva parte laser in pozitia dorita, dupa care sa porneasca laserul – procesul va incepe imediat.

– Pentru impiedicarea folosirii neautorizate si a accidentelor de munca, expertii au mai adaugat doua functii: pornirea la un asemenea gravator laser se realizeaza acum de la cheie, printr-o singura miscare. Pe de alta parte, butonul de oprire urgenta, localizat in partea superioara a masinii permite operatorilor sa stopeze functionarea laserului, blocand si miscarea aparatului, instant. Lucrul acesta reuseste sa contribuie, asadar, la pastrarea unui mediu de lucru sigur, ferit de incidente nedorite.

 

Toate aceste imbunatatiri, alaturi de multe alte noi functii, reusesc sa descrie putin din ceea ce are de oferit seria SPIRIT GX, de la GCC, disponibila in oferta de gravator laser a centrului PIN Group. Alege sa investesti in performanta echipamentelor tale, achizitionand aparatura si consumabile de calitate superioara!

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *