In mod cert, o relatie deschisa nu este pentru oricine. Cei care accepta sa aiba o astfel de legatura sunt constienti ca gradul de implicare nu este de 100% nici din partea lor, nici din partea partenerului, dar si ca aceasta le aduce cu sine o multime de avantaje.

Cei care au o relatie deschisa sunt ferm convinsi ca este cea mai buna cale pentru ei de a fi fericiti. Astfel, ei vad beneficiile acestei relatii ca fiind net superioare uneia in care ar trebui sa se dedice cu totul.

Iata care sunt cele mai importante beneficii ale unei relatii deschise:

  1. Libertatea

Fara indoiala, locul intai este ocupat de libertate. Fiecare partener isi poate organiza orice activitate fara a da nicio explicatie. Astfel, indiferent ca vrea sa plece la munte chiar a doua zi sau ca sta in oras cu prietenii pana dimineata, nu va avea parte de critici. De asemenea, cei aflati in relatii deschise sunt deschisi participarii la sedinte de masaj erotic care ii ajuta sa isi descopere senzualitatea. Pentru cei care inca nu au incercat, le recomandam sa intre pe https://www.confidential.ro/ pentru a afla mai multe detalii.

  1. Discutiile sincere

Intr-o relatie deschisa, partenerii nu au temeri si pot discuta despre absolut orice, inclusiv despre flirturile sau cuceririle recente, deoarece ambii inteleg nevoia celuilalt de a experimenta. De altfel, discutiile sincere contribuie la consolidarea conexiunii, care se poate transforma in orice moment intr-una serioasa. Bineinteles, intotdeauna va exista un partener care se va implica si isi va dori mai mult de la situatia actuala, in cazul in care intervine sentimentul de atasare.

  1. Posibilitatea de a avea si alti parteneri

Cele mai multe persoane care au o conexiune de acest gen cauta intotdeauna experiente noi. Acestea se refera si la implicarea in relatii sexuale cu alte persoane, fara a-i ascunde partenerului sau a se gandi la minciuni pentru a se scuza. Posesivitatea si gelozia sunt doua sentimente care nu isi au locul aici. De aceea, persoanele din jurul celor care au o asemenea legatura au tendinta de a-i judeca aspru, fara a-si da seama ca este strict alegerea lor, iar ei se simt confortabil astfel.

  1. Lipsa responsabilitatilor

Un alt motiv pentru care foarte multe persoane aleg acest tip de relatie il reprezinta faptul ca sunt lipsiti de responsabilitati. Ei nu trebuie sa asigure bani pentru toata familia, intrucat sunt independenti, nu trebuie sa isi faca griji ca s-a imbolnavit copilul si nici sa il duca la doctor. Pentru cei care nu se vad parinti si isi doresc sa se bucure de viata la maximum, acest stil de viata este ideal.

  1. Clipe unice

Persoanele care au o relatie deschisa cu cineva spun ca sentimentele si clipele pe care le traiesc sunt unice. Se pare ca pentru ei este foarte plictisitor sa stea tot timpul cu aceeasi persoana, sa discute banalitati si sa se implice in anumite lucruri doar de dragul partenerului. Tocmai de aceea, momentele pe care le traiesc cei doi parteneri sunt intense si incomparabile.

Asadar,  a fi intr-o astfel de relatie este optiunea acelora care nu isi doresc sa le fie ingradita libertatea in niciun fel, care vor sa se distreze la maximum, inclusiv sa aiba relatii cu alte persoane de sex opus si sa traiasca clipe unice. Bineinteles, pentru ei conteaza mult discutiile sincere si faptul ca nu trebuie sa se streseze, intrucat nu au responsabilitati.

Distribuie

1 comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *