Daca la ora actuala putem vorbi despre persoane defavorizate ce nu detin in posesie foarte multa tehnologie, marea majoritate a populatiei deja se bucura de minim un telefon mobil cu cel putin un nivel mediu de performanta.

In topul celor mai cautate telefoane ale momentului se numara cele de rezistenta, dedicate persoanelor ce activeaza in domenii cu grad mare de risc si accidentare, precum in cazul persoanelor ce lucreaza in constructii, pe santier, etc. , fie cele de uz pur universal precum smartphone-urile.

Preferatele oamenilor sunt bineinteles aceste smartphone-uri de care ne bucuram cu totii si care ne fac viata mult mai usoara. De la dimensiuni ale ecranului de 4 inch, pana la cele de peste 6 inch, exista pentru toti un smartphone dedicat fix pentru activitatile pe care ni le propunem sa le derulam prin intermediul acestuia. Dragostea fata de ecranele tot mai mari a crescut, la fel ca si necesitatea unor performante cat mai ridicate care sa transforme uzul de laptop si computer/dekstop, intr-unul mai compact si mai util, de nivelul smartphone. Iar seria de huse telefoane nu ar trebui sa lipseasca niciunui telefon.

Adevarul este ca, de cand au aparut smartphone-urile in viata mea, peste 80% din actiuni prefer sa le fac acum pe telefon. Indiferent ca este vorba de conversatii cu cei dragi, de comenzi online la distanta de un click in magazinele mele favorite, fie ca sunt in cautarea de informatii, vizualizez filme, poze, caut informatii sau redactez anumite proiecte mici, smartphone-urile sunt pretutindeni cu mine si imi fac viata si munca mai usoara. Si sunt ferm convinsa ca de aceeasi parere esti si tu, utilizatorul unui astfel de smartphone cat mai performant, exact pe gustul tau si care se pliaza perfect nevoilor tale.

Insa, orice astfel de gadget, indiferent de dimensiune si performante are nevoie de niste accesorii dedicate pentru orice situatie. Acest lucru este valabil chiar si daca vorbim, spre exemplu, despre noul model de smartphone lansat de Huawei, careia in mod obligatoriu trebuie sa-I oferim o protectie pe masura pretului si a performantelor sale, asa cum ofera aceste huse p30 pro.

Care sunt cele 5 accesorii indispensabile pentru telefonul mobil de ultima generatie?

Daca tot vorbeam de huse pentru telefon, ei bine, aceste huse huawei p30 pro ele sunt fix in topul cautarilor, alaturi de foliile securizate pentru ecranul smartphone-urilor. Exista zeci de variatii de huse si folii protectoare pentru astfel de dizpozitive, care te vor ajuta sa-ti mentii telefonul in siguranta oriunde te-ai afla. Oricand se poate intampla sa fii neatent si sa-ti scapi telefonul, fie sa scapi ceva dur peste ecranul telefonului tau. Cel mai bine este sa-I oferi o protectie corespunzatoare prin achizitia unor astfel de accesorii create special pentru fiecare model de telefon in parte.

De asemenea, un alt accesoriu indispensabil, cel putin pentru mine, sunt castile de telefon. Sunt un mare ascultator de muzica, pe care imi place s-o iau cu mine peste tot. Castile ma ajuta sa-mi reculeg gandurile in timp ce ascult melodiile mele preferate, departe de gandurile si conversatiile celor din jur.

Alte accesorii sunt evident incarcatoarele, fie ele clasice sau cu incarcare wiriless, dar si bateriile externe care te salveaza din impas, atunci cand esti la drum.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *