Orice drum nou necesita o grija deosebita la detalii si timp alocat. In special intr-o afacere, detaliile fac diferenta dintre servicii de o calitate superioara si servicii care sunt doar ok. Grija si atentia pe  care o acorzi fiecarui detaliu conteaza si iti va aduce beneficii pe termen lung. Opteaza pentru o cladire noua in care sa iti desfasori activitatea. Gold Park te ajuta sa gasesti varianta cea mai buna.

Cea de-a doua casa

Afacerea ta este ca o a doua casa. Este cartea ta de vizita si te reprezinta in societate, te recomanda. Agentia imobiliara Gold Park te poate ajuta sa gasesti locul ideal in care sa iti desfasori activitatea.

Atunci cand spatiul este unul primitor si vesel si angajatii vor lucra cu drag si vor da randament mai bun. Afacerea creste cand toata lumea este fericita si lucreaza cu drag. In  primul rand siguranta este printre cele mai importante aspecte si goldpark.ro pune la dispozitie cladiri noi sau reconditionate in care sa ai parte de orice detaliu iti doresti.

Intr-o afacere este important locul in care este pozitionata cladirea deoarece este sau nu accesibila clientilor in acest mod. Un alt aspect important este daca dispune de locuri de parcare pentru a evita situatia in care intarzie angajatii la munca din cauza ca nu au gasit loc de parcare si au parcat la cateva strazi distanta.

Un spatiu temporar

Daca ai o afacere mai mare si sediul este la periferia orasului, opteaza pentru aceste servicii de inchiriere spatii de birouri in Cluj undeva mai in centru, pentru un showroom sau pentru o parte din birouri astfel incat sa activezi in doua parti ale orasului. Beneficiile pe care le vei avea in urma acestui spatiu inchiriat vor acoperi costurile din primele luni daca este ales bine.

Aceasta agentie de imobiliare pune la dispozitie cele mai bune variante in functie de ceea ce iti doresti si economisesti timp cu ajutorul lor. Le spui ce iti doresti si ei gasesc in portofoliul lor spatiile care se pliaza pe dorintele tale. Conteaza locul, suprafata si detalii precum o vitrina sau alte cerinte pe care le poti avea.

Scapa de o grija in plus si cere ajutorul lor pentru ca nu vei regreta. O alegere corecta va aduce beneficii in timp. Poti opta pentru varianta de inchiriere sau cea de achizitionare, daca esti pregatit sa faci acest pas. Gold Park are disponibile variante diverse pentru orice dorinta. Porneste pe acest drum impreuna cu ei si afacerea ta va prospera.

Contact:

Telefon:0770.896.896

Email:office@goldpark.ro

Adresa:Calea Motilor, nr. 94, Cluj-Napoca

Distribuie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *