Iti place ca gradina din fata casei sa arate de fiecare data impecabil, iar gazonul sa fie tuns la centimetru? Daca pasiunea ta este gradinaritul, atunci trebuie sa fii bine documentat cu privire la ustensilele de care ai nevoie atunci cand te ocupi de toaletarea peluzei. Mai ales in cazul in care trebuie sa te ocupi de taierea ierbii in zone foarte greu accesibile, precum zona dimprejurul copacilor si pomilor din livada, ingrijirea gardului viu si eliminarea buruienilor de pe suprafete extinse de teren, atunci iti trebuie o motocoasa electrica performanta. Astfel, vei putea sa iti usurezi foarte mult munca, dar si sa limitezi foarte mult munca si energia pe care o foloseai inainte. Intr-un timp scurt, poti toaleta intreaga gradina, astfel incat plantele si gazonul sa arate impecabil, iar tu sa te poti bucura de proprietatile masinii de cosit pentru o perioada de timp indelungata.

Motocoasa electrica vs motocoasa pe benzina

Daca nu stii care este cea mai buna alegere in materie de motocoase, atunci iata un mic ghid care sa te convinga de avantajele pe care le poti avea la cumpararea unei motocoase electrice. Contrar unei motocoase care foloseste benzina ca principala sursa de energie, o motocoasa electrica poate fi utilizata mai ales in curtile mici, unde spatiul de ingrijire a vegetatiei este mult mai restrans si, automat, si locurile greu accesibile mult mai numeroase. De exemplu, cu o motocoasa de mari dimensiuni si care foloseste benzina, nu puteti ajunge in zone foarte greu accesibile, precum jurul pomilor sau spatiul limitat dintre trotuar si locul de unde incepe gazonul.

In ceea ce priveste zgomotul produs, motocoasa electrica are o bila alba, fiindca nu scoate sunete care sa deranjeze si sa polueze fonic, fiind mult mai silentioasa decat o motocoasa care merge pe ulei sau benzina. Daca sunteti niste ecologisti convinsi, atunci cu atat mai mult ar trebui sa folositi motocoasele electrice, care nu au emisii de gaze, nu folosesc nici un fel de resurse naturale si nu au nevoie de vreun combustibil. Acest lucru este imbucurator, cu atat mai mult cu cat in urma unui studiu, s-a demonstrat ca 800 de milioane de galoane de combustibil sunt folosite anual pentru folosirea echipamentelor de ingrjire a vegetatiei din gradina. Transformati aceasta cantite in emisii de gaze si va veti da seama cat de poluante pot fi motocoasele pe benzina si ulei.

Nu vreti sa cheltuiti foarte mult atunci cand folositi motocositoarele? Atunci o motocoasa electrica va fi ideala. Conform unui calcul facut de specialisti, s-a demonstrat ca in loc sa platiti intre 3 si 5 dolari pentru aproximativ 4 litri de benzina, puteti sa va incarcati cu 5 dolari bateria motocoasei , astfel incat sa o puteti folosi un an intreg.

De unde cumpar o motocoasa electrica performanta?

Daca nu iti doresti sa faci rabat de la calitate si sa ai parte de un raport calitate-pret imbucurator, atunci vino in magazinul online Vexio si cumpara unul dintre cele mai noi si performante modele de motocoase electrice. De la cei mai importanti producatori de pe piata, la Vexio ai modele de motocoase care sa te ajute sa iti ingrijesti gradina corespunzator si intr-un timp foarte scurt.4 of 4 items

 

 

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *