Piese pentru concasoare de calitate

28 iun., 2016

Saptamana trecuta mama a avut o surpriza. Un prieten foarte bun din copilarie a sunat-o sa vada ce mai face. Au pierdut legatura de multi ani. De curand acest prieten s-a intalnit cu o verisoara a mamei cu ajutorul careia a planuit surpriza.
Dupa ce au vorbit la telefon, mama m-a intrebat daca am auzit de concasoare. Am stat putin pe ganduri pana sa-i raspund. Cuvantul mi se parea cunoscut, dar nu stiam de unde. Apoi mi-am adus aminte ca un amic ce lucreaza in constructii mi-a zis ca si-a cumparat piese pentru concasorul lui. Atunci am aflat de aceasta masina proiectata pentru a reduce materiale solide cum ar fi roca in componente mai mici. In general sunt folosite pentru a produce piatra concasata in scopul folosirii acesteia in constructii.
Mama m-a rugat sa vorbesc cu acest prieten al meu sa-mi spuna de unde a cumparat piese pentru concasor pentru a-i da o mana de ajutor amicului ei din copilarie.
In cateva ore deja am rezolvat problema. Prietenul meu mi-a dat adresa site-ului de unde a luat piese de uzura pentru concasorul lui. M-a asigurat ca site-ul Corporationconstruct.ro are cele mai bune piese de uzura pentru concasoare la cele mai bune preturi. Eu l-am crezut pentru ca il cunosc bine, stiu ca ii place sa cumpere doar lucruri de calitate la preturi avantajoase.
Ce fericita a fost mama cand i-am zis ca am gasit un site foarte bun de unde prietenul ei isi poate lua piese de uzura pentru concasoare asa cum a spus ca are nevoie.
Chiar azi m-a anuntat mama ca amicul ei si-a rezolvat problema cu concasorul. Acum masinaria isi face treaba in constructii.
M-am bucurat pentru mama si pentru prietenul ei. Sper ca relatia lor de prietenie sa devina una  mai stransa de acum incolo.

Distribuie

About the author

Related Posts

Leave a reply