Magazinul ideal de verighete

25 oct., 2020

Cu toate ca nuntile vor fi restranse pana vom iesi invingatori din lupta cu Covid 19, tinerii vor continua sa se casatoreasca, de aceea nevoia de verighete va fi mereu de actualitate.

Barbatul doreste sa ii daruiasca iubitei sale o verigheta deosebita pe care aceasta sa o poarte cu placere. O verigheta deosebita se caracterizeaza prin:
-calitatea aurului
-posibilitatea de a alege piese uni, dar si combinatii bicolore sau multicolore, cum ar fi: aur alb-aur roz, aur galben-aur roz sau aur galben-aur alb-aur roz.
-modele cat mai originale de verighete, fiindca oamenii detesta sa poarte modele de bijuterii omnipurtate de semenii lor.
-numele protagonistilor povestii de iubire sa fie gravate pe bijuteria respectiva.
-lucratura sa fie fina si realizata cu maxima responsabilitate, prin aceasta intelegand fixarea sigura a pietrelor, prelucrarea metalului pretios sa fie realizata cu finete maxima, astfel incat sa para cat mai naturala.

Magazinul ideal de verighete in care fiecare pereche isi gaseste modelul preferat de verighete la un pret accesibil exista, iar bijuteriile pot fi comandate online si in acest mod tinerii nu vor fi expusi pericolelor.

Unul dintre cele mai vandute modele este setul compus din verigheta pentru dama si pentru barbat numit: sunetul iubirii.

Pe suprafata bijuteriilor este imprimat un portativ negru care contrasteaza cu culoarea aurului si este plin de note muzicale.

Un alt aspect pe care doresc sa il subliniez este faptul ca un model este disponibil in toate nuantele in care se comercializeaza aurul pe piata in acest moment.

Atat iubitoarele aurului galben, cat si cele ale aurului roz sau alb isi gasesc in mod cert un produs care sa le placa.

In privinta modelelor, in magazin se afla in stoc modele clasice, modele moderne sau discrete de verighete.

Perechea sunetul iubirii cantareste 15 grame de aur de 14 karate si costa 5250 de lei.

Distribuie

About the author

Related Posts

Leave a reply