Ma duc in vacanta in Egipt

05 Dec, 2017

Astazi am aflat ca Mosul va fi darnic cu mine anul asta. Prietenul meu mi-a dat vestea cea buna ca in anul 2018 imi voi indeplini un mare vis, acela de a merge in Egipt. Un coleg de serviciu a lui prietenului meu i-a vorbit despre o agentie de turism cu oferte Egipt 2018.

Stiind ca eu imi doresc foarte mult sa vizitez Egiptul de multi ani, iubitul meu drag a intrat imediat pe site-ul agentiei de turism pomenita de colegul lui de serviciul sa afle mai mult despre ofertele de vacanta din 2018 in Egipt.

Dupa ce s-a convins ca ofertele sunt reale la preturi bune pentru cei care isi doresc mult sa vada Egiptul. Plecarea se face din Ungaria, transportul cu avionul e inclus in pret, Romania – Ungaria, Ungaria – Safaga Egipt. Cazare se face la hoteluri de trei stele care arata foarte bine in proze.

Daca mergi in Egipt cu aceste oferte n-o te vei plictisi in vacanta, vei avea parte de numeroase activitati la alegere cum ar fi: oti sa te distrezi intr-un mini club, sa te joci volei, tenis de masa sau sa faci plaja. Clientii mai pot avea parte de: fitness, biliard, sporturi acvatice, squash, masaj, sauna sau baie de aburi.

Cand prietenul mi-a spus de toate astea, mi-a tresarit inima, o voce interioara imi spunea ca nu trebuie sa ratez aceasta sansa. M-am bucurat ca un copil, atunci cand dragul meu iubit mi-a propus sa facem o rezervare pentru o vacanta in Egipt in 2018 profitand de aceste oferte generoase de pe agentia de turism descoperita de curand.

Astazi chiar am facut rezervarea pentru Egipt pentru anul viitor. Acum ma rog sa nu se intample nimic rau pana in data cand trebuie sa plecam.

About the author

Related Posts

Leave a reply