Astazi sunt o persoana fericita pentru ca curand o sa-mi indeplinesc un mare vis. De cand am inceput sa invat limba franceza inca din clasa a doua mi-am dorit ca intr-o buna zi sa vizitez Parisul. De a lungul anilor am citit tot ce se poate despre acest minunat oras.

Nici nu am indraznit sa ma gandesc ca o reusesc sa-mi indeplinesc acest vis in aceasta vara. Soarele a rasarit pe strada mea atunci cand iubitul meu a aflat despre ofertele pe care le pune la bataie cei de la Filadelfia. Sunt sigura ca multi oameni nu a auzit de aceasta agentie de turism.

Nici eu nu auzisem de ea pana cand iubitul meu mi-a aratat site-ul lor, www.filadelfiaturism.ro.

Aceasta agentie de turism ofera clientilor tipuri de vacante diferite, cum ar fi: luni de miere, city break, croaziere, circuite sau parcuri de distractii in cele mai importante tari din Europa si din lume.

Am ajuns sa fiu aproape sa-mi indeplinesc datorita celor de la Filadelfia. Spun asta pentru ca iubitul meu a gasit pe site-ul lor o oferta de city break la Paris de nerefuzat avand in vedere ca stia de dorinta mea nebuna de a vizita capitala Frantei.

Filadelfia ofera vacante clientilor cu tot tacamul, adica le ofera transport cu autocarul sau cu avionul, cazare la cele bune hoteluri, servicii de transfer, rent a car, asigurari sau orice alt serviciu de travel.

Toate aceste lucruri spuse de mine m-a lasat convinsa de iubitul meu sa rezerv un city break la Paris. Se pare ca a venit momentul sa-mi indeplinesc visul din copilarie.

Sunt de parere ca nimic nu e intamplator in viata, iubitul meu trebuia sa auda de agentia de turism Filadelfia pentru ca eu sa vad ca nu e imposibil sa merg la Paris.

Abia astept ziua plecarii, cred ca vor fi cele mai frumoase 3 zile din viata mea. Ma rog sa fiu sanatoasa pana atunci.

Distribuie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *