Informatii despre carti de vizita

31 mai, 2016

De curand a fost ziua de nastere a fratelui meu. Nu stiam ce cadou sa-i iau pentru ca are de toate. Cu cateva zile inainte de aniversare a pomenit fara sa vrea ca trebuie neaparat sa-si faca o carte de vizita.
In urma cu sase luni si-a deschis o firma cu piese auto, dar abia acum afacerea incepe sa mearga. Cand a zis ca ii trebuie carte de vizita, imediat m-am gandit ca pot eu s-o fac, asta ar fi cadoul perfect pentru ziua lui.
Doream sa gasesc pe internet un site ce produce carti de vizita de calitate cu un design modern. Fratele meu e o persoana pretentioasa, isi doreste doar lucruri de calitate, elegante asa cum e si el ca om.
Mi-am adus aminte ca am un amic care si-a deschis si el firma. Acum ceva timp mi-a dat cartea lui de vizita cu un design deosebit. Imediat am luat legatura cu el si l-am intrebat cum si-a facut acea carte de vizita eleganta. Acest amic mi-a sugerat sa intru pe site-ul Agrafa.ro pentru a-mi face rost de carti de vizite cu design modern. Agrafa Print ofera servicii complete de tipar digital si imprimari promotionale. Am luat legatura cu consultantii firmei, am facut o cerere de oferta. Apoi cei de la Agrafa    m-au contactat si m-au ajutat cu sfaturi utile sa decid cum va arata cartea de vizita a fratelui meu. Am gasit cea mai buna solutie Eram convinsa ca ii va placea surpriza mea.
Pana la ziua lui totul a fost gata, mi-au venit acasa cartile de vizita. Am impachetat un exemplar intr-o hartie de cadou. Fratele a fost foarte curios sa vada ce i-am luat, nu-si dadea seama ce e asa mic. A fost uimit cand a descoperit ca i-am facut carte de vizita. I-a placut foarte mult si designul cartii de vizita.
A fost o aniversare frumoasa. Ma bucur ca am reusit si de data asta sa-i fac o surpriza de neuitat. Sunt convinsa ca si el ma va surprinde cu un cadou frumos de ziua mea.

Distribuie

About the author

Related Posts

Leave a reply