Apartamente cu 2 camere în Bucuresti

31 mart., 2017

Fratele meu s-a decis sa caute apartament de vanzare Bucuresti 2 camere pentru ca si-a gasit un loc de munca foarte bun in Bucuresti. E ceea ce si-a dorit mereu sa lucreze si nu vrea sa rateze aceasta sansa unica. Mai intai a cautat apartament de inchiriat, dar apoi s-a razgandit.

A pus apartamentul lui din Brasov la vanzare si a avut norocul sa gaseasca un cumparator care doreste sa cumpere apartamentul la un pret bun. Cu banii obtinuti si din vanzarii masinii a sperat ca va putea sa cumpere un apartament 2 camere in Bucuresti.

Eu am un prieten bun care locuieste in capitala. Intr-o zi l-am intrebat daca nu stie cumva pe cineva care are de vanzare un apartament. El mi-a raspuns ca un amic de a lui tocmai a cumparat un apartament cu 2 camere. Nu stia amanunte, dar l-a sunat pe amicul lui sa-i zica cum a facut rost de acel apartament. Amicul i-a dat adresa unui site, asa a gasit apartamente 2 camere Bucuresti la preturi foarte bune.

Am intrat si eu pe site-ul http://nuscocitta.ro sa vad ce oferte de apartamente 2 camere Bucuresti sunt. Complexul Nusco Città ofera clientilor apartamente diferite prin compartimentare si pozitionare cu dotari moderne.

Suprafetele construite sunt de cca. 70 mp, iar in fiecare apartament cu 2 camere va avea o baie complet utilata si o bucatarie inchisa.

Apartamentul va fi dotat cu: grupuri sanitare moderne, incalzire in pardosea, incalzire centrala termica, pregatire aer conditionat, ascensoare de ultima generatie, inchideri exterioare si termosistem, tamplarie exterioara TRI-PAN – Pinum, parchet laminat 10 mm, placari ceramice de calitate si, tamplarie interioara Pinum.

Nu stiu ce poate sa-si mai doreasca cineva sa primeasca la cumpararea unui apartament nou. Cred ca multi dintre noi viseaza sa traiasca intr-un asa apartament modern.

Fratele meu e de parere ca aceste apartamente 2 camere Bucuresti au preturi foarte bune, e hotarat sa-si cumpere un apartament in acest complex ce se numeste Nusco Città.

Cred ca are dreptate. Si eu mi-as cumpara un asemenea apartament. Eu imi doresc sa fie intr-un ceas bun aceasta decizie pe care a luat-o. Sper ca noul loc de munca sa ceea ce vrea de la viata cu adevarat.

Distribuie

About the author

Related Posts

Leave a reply