In randurile urmatoare o sa va povestesc cateva lucruri despre mine, poate o sa va fie de folos aceste informatii.

Cine ma cunoaste bine, stie ca imi place sa fiu o persoana eleganta chiar si atunci cand stau in casa. De mica am invatat de la mama mea ca persoanele care isi doresc sa fie frumoase, se respecta pe ele.

Nu am vazut-o niciodata pe mamicuta mea neingrijita sau imbracata urata. Mama si-a ingrijit tenul, s-a machiat toata viata cu produse de cea mai mare calitate. Nu s-a zgarcit sa-si cumpere produse de machiaj mai ieftine, dar de o calitate mai proasta, desi nu am fost niciodata o familie bogata.

Cu o asa mama, nu puteam sa nu-mi doresc sa fiu si eu o persoana eleganta, sa arat bine tot timpul. Recunosc ca ador sa mi se faca complimente, mai ales ca am un loc de munca unde lucrez cu foarte multa lume. In fiecare zi trebuie sa fiu o persoana reprezentabila, sa fiu la inaltimea clientilor mei. Din acest motiv trebuie sa am mereu un ten frumos, un machiaj care sa ma avantajeze, dar in acelasi timp sa fie produse de calitate, sa nu-mi dauneze pielii fetii.

Am descoperit vopsea de gene si sprincene de cea mai buna calitate

In urma cu aproximativ doua saptamani, prietena mea cea mai buna m-a sfatuit sa intru pe un site, sa studiez produsele care sunt la vanzare. I-am urmat sfatul si am intrat pe site-ul respectiv. Am fost incantata de produsele de machiaj, chiar m-am hotarat sa-mi comand vopsea pentru gene si sprincene. Nu prea mai aveam si acest site mi-a inspirat incredere.

Abia am asteptat sa vina produsul acasa sa vad cum este, daca este pe gustul meu. Instinctul inca odata m-a ajutat sa fac alegerea cea buna. Vopseaua pentru gene si sprincene de la iGlow e un produs de machiaj de cea mai buna calitate.

Am fost asa bucuroasa ca este ceea ce imi doream, pentru ca imi este mult mai usor sa-mi cumpar produsele de machiaj online decat sa pierd timpul prin magazine. Online dureaza 5 minute sa-mi iau tot ceea ce vreau.

Pana acum am luat produse de machiaj mai rar online pentru ca nu aveam incredere in calitatea lor. Asa cum v-am spus, sunt foarte pretentioasa in ceea ce priveste aceste produse. Ingrijirea mea personala este foarte importanta pentru sanatatea mea. N-o sa folosesc niciodata ceva doar de dragul sa fiu mai frumoasa sau mai eleganta. Sanatatea, frumusetea si eleganta trebuie sa fie mana in mana, nu uitati asta.

Distribuie

1 comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *