-Sa fii la timp acolo si sa nu uiti sa iti iei permisul la tine, daca vrei sa iti primesti cadoul, mi-a spus sotia cu insufletire!
Imi amintesc cum tremuram de emotie, dar mascam totul ca ea sa nu imi vada nelinistea. Ma gandeam ce nebunie o fi mai facut femeia asta din prea multa dragoste pentru mine!
Am fost acolo la timp si am trait clipe unice, momente de neuitat.
-Va asteptam, mi-au spus politicos, pentru dumneavoastra s-a rezervat experienta 100Tracks de catre sotie. Speram sa va simtiti minunat si sa legam o prietenie de-o viata. Va invitam sa vizitati site-ul nostru oficial: www.experiente.ro si sa faceti si dumneavoastra surprize celor dragi!
Apoi a inceput aventura. In 3 ore am condus 3 masini puternice 4×4 – Dacia Duster, Nissan Navara ?i Toyota trecand prin mlastini, peste pietre si santuri adanci, urcand si cobarand in fractiuni de secunda fiindca asta experimentezi la extreme off-road. Mi s-au ingropat rotile in nisip, am aruncat cu noroi 20 de metri in jur, dar exeperienta in sine era atat de palpitanta, incat nu mi-a dat voie sa abandonez sau sa ma plictisesc. Parcurgeam traseul, schimbam masinile si ma gandeam ce mai urmeaza. Masinile erau adaptate traseului greu, eram monitorizat in permanenta si doream ca experienta sa nu se mai termine.
Am trecut de rand de la dificultate mica, la traseu mediu ca sa ajung la dificultate extrema. M-am adaptat cu brio si m-au condus cu pricepere sa iau pozitia corecta la volan pe teren accidentat si sa stapanesc tehnicile de controlare a masinii in conditii extreme de condus.
Mi-am dat seama ca toate acestea sunt de folos fiindca nu stii niciodata la ce incercari te supune viata. Fiindca experienta se apropia de sfarsit, nu ma mai asteptam la nimic palpitant, dar au scos asii din maneca la momentul potrivit: simulare de impact frontal realistica, obstacolul fiind fix. Asta se poate intampla si in viata, pe drumuri stramte de munte care urca si coboara, de aceea atentia trebuie sa fie pe avarii. Vine din sens opus o masina pe care nu ai vazut-o din cauza suisurilor si cobarasurilor cu viteza si tamponarea nu poate fi evitata…
A urmat simularea rasturnarilor la 90 si la 180 de grade. Apoi am fost anuntat politicos ca timpul experientei mele s-a terminat si ca sunt asteptat sa o repet de cate ori doresc. M-am intors biruitor acasa si mi-am sarutat de mii de ori sotia. Experienta acesta mi-a demonstrate cat de fragila este viata si cum trebuie sa fim mereu pregatiti pentru o rasturnare de situatie, sa facem fata unui impact devastator…
Experientele acestea seamana cu vietile palpitante ale oamenilor. Apare o incercare, treci de ea cu indemanare, dar la orizont ostacolele se succed cu viteza si numai daca esti bine pregatit termini cursa.
Ce fac acum? Rezerv doua experiente inedite: una pentru mine si alta pentru ea sa ne ducem impreuna acolo. Mi-ar fi placut sa putem fi amandoi in aceeasi masina, sa participam impreuna la o cursa extrema, dar pentru ea aleg la inceput o experienta mult mai usoara.

Distribuie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *